Ik ben Evelien. Je vind mij wekelijks in een van mijn shops, waar ik of mijn collega Cindy, jou met plezier adviseert bij het vinden van de plant en pot die bij jou en jouw interieur past. 

 

Planten en bloemen heb ik van jongs af aan al mooi en intrigerend gevonden, die interesse komt door mijn moeder: zij heeft echt groene vingers en is een groot bewonderaar van de natuur. Ze leerde mij alle namen van de planten en hun eigenschappen. Voordat de grote plantentrend begon, had ik al volop planten in huis. 


Jarenlang heb ik als projectmanager gewerkt in de communicatiebranche, dat verveelde me, ik wilde liever creatief bezig zijn met mijn handen én mijn hoofd. Na een zoektocht vond ik mijn 'ding' door mee te werken met een bevriende bloemist. Als snel ontstond het idee om zelf een mobiele bloemenstal te beginnen: de Bloemenbrigade. Twee jaar later stond ik op de stoep van Loods 5 met mijn bloemenkeet. Het was een geweldige ervaring, het heeft mij heel veel gebracht. Het idee voor de Groene Brigade lag ook al op de plank te lonken, dus dat was de volgende stap.


Inmiddels heb ik drie shop-in-shops in Loods 5 en verkoop  ik via de webshop van Loods 5. Daarnaast  lever ik ook maatwerk aan particulieren en bedrijven.  Die afwisseling is ontzettend leuk!